Scroll Top

Serveis

UN EQUIP D’EXPERTS AL TEU SERVEI 

solucions als teus projectes de documentació, digitaLització i difusió

Des de l’any 2012 hem treballat amb més de 50 museus per tota Catalunya, oferint serveis especialitzats en la gestió del patrimoni, posant l’abast del client l’experiència d’un equip consolidat al sector.

Estudiem les necessitats de cada projecte per oferir un pla de treball, mitjançant els serveis de documentació, conservació preventiva i difusió de fons patrimonial, adaptat als recursos de cada client.

També col·laborem amb empreses que ofereixen serveis complementaris als nostres, realitzant el control i la gestió dels treballs d’anòxia, restauració, transport, disseny expositiu, entre d’altres.

Consultoria i gestió de projectes

Assessorament i gestió integral dels projectes de documentació, conservació, digitalització i difusió.

documentació

Realitzem projectes de documentació, descripció, inventari, catalogació, identificació de documents i metadades de forma global, des del registre fins a la difusió en línia de la col·lecció.

conservació preventiva

Realitzem les tasques de control de la conservació preventiva, control ambiental, informes organolèptics, facility report. Manteniment i neteja especialitzada de reserves, magatzems, exposicions i fons patrimonials.

digitalització

Realitzem fotografia d’estudi; fotografia de documentació o de difusió i publicació. Fotogrametria i 3D.

tractament d’arxiu i document gràfic

Assessorem sobre el tractament i la intervenció òptims a realitzar, avaluant l’estat de l’arxiu o document gràfic a tractar. Un servei complet realitzat per conservadors-restauradors amb especialitat en document gràfic.

comunicació i disseny

Desenvolupem projectes estratègics de comunicació digital, així com programes de relació amb els Mitjans i creació de continguts, destinats a potencial la visibilitat del museu i els seus projectes. Donem suport gràfic als continguts en formats diversos; butlletins, web, entre altres recursos gràfics.

CONEIX LA NOSTRA EMPRESA
Oferim serveis per a contribuir a la difusió i conservació del patrimoni i creiem que la qualitat i l’excel·lència són vitals a la nostra feina, per això cuidem el detall i la comunicació amb el client, per aconseguir el millor resultat a cada projecte.

DESCOBREIX
COM PODEM AJUDAR-TE

Envia’ns un e-mail o truca’ns per explicar-nos el teu cas. Realitzarem un pressupost a mida, ajustat a les teves necessitats.
Preferències Privacitat
Quan visites el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Tingues en compte que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.