Scroll Top

Qui som

Experts en patrimoni

Veraicon és una empresa de serveis per a la gestió del patrimoni cultural, creada al 2012, dirigida a institucions públiques i privades.

El nostre equip està format per professionals amb una àmplia experiència en la gestió de patrimoni; museòlegs, historiadors de l’art, historiadors, conservadors-restauradors, arqueòlegs, documentalistes, arxivers i bibliotecaris.

Oferim serveis per a contribuir a la difusió i conservació del patrimoni.

Creiem que la qualitat i l’excel·lència són vitals a la nostra feina, per això cuidem el detall i la comunicació amb el client, per aconseguir el millor resultat a cada projecte.

Un equip d’experts en documentació, conservació i digitalització de patrimoni cultural.

la nostra experiència
un valor
Som l’única empresa que ofereix la formació certificada en MuseumPlus®,
el programari que fan servir gairebé tots els museus catalans i més de 900 institucions arreu del món. 

MISSIÓ

La nostra missió és ajudar a les institucions a conservar i difondre el seu patrimoni, adaptant el servei a les seves necessitats i recursos, oferint sempre la màxima qualitat.

VISIÓ

La satisfacció del client és el que ens fa treballar per millorar a cada projecte. Per això apostem per una atenció al client basada en una comunicació fluida i pròxima. El nostre equip treballa sempre amb la màxima professionalitat i confidencialitat, per a donar uns resultats òptims en cada projecte.

VALORS

La nostra especialització en conservació i gestió del patrimoni facilita que puguem emprendre projectes amb un llarg recorregut, des de l’inventari i la conservació dels objectes exposats o conservats a reserva del museu / institució, fins a la publicació en línia de les col·leccions.

en què et podem ajudar?

envia’ns un missatge

Unir-me a la llista d'espera T'informarem quan obrim inscripcions de nou. Si us plau, deixa aquí el teu e-mail.
Preferències Privacitat
Quan visites el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Tingues en compte que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.