Comunicació i disseny

ComUNICACIÓ I DIFUSIÓ

Gestionem les xarxes socials, desenvolupem projectes estratègics de comunicació digital
i creem continguts destinats a potenciar la visibilitat de cada projecte.
Community Management
Construir, gestionar i administrar la comunitat online del museu o galeria d'art creant i mantenint relacions estables i duradores amb qualsevol usuari interessat en la marca.
Copywritting i creació de continguts
Creació de continguts multiplataforma originals i orientats al posicionament, assessorament, traducció i interpretació.
Gabinet de premsa i gestió amb els mitjans de comunicació
Gestionem les eines d'una comunicació eficaç per projectar i difondre una imatge favorable davant l'opinió pública i els mitjans de comunicació.
Producció i manteniment de campanyes PPC als motors de cerca
Manteniment i aplicació de campanyes PPC en Google Adwords per aconseguir els objectius de venda establerts juntament amb una major visibilitat al motor de cerca.
Producció de campanyes publicitàries a les xarxes socials
Gestió de les campanyes de publicitat de pagament a les diferents xarxes socials segons criteri del client.
Accions de màrqueting mòbil amb missatgeria
Accions de captació i fidelització utilitzant tecnologia mòbil, especialment centrades en accions a través de Whatsapp, a promocions exclusives.
Accions cross-media per esdeveniments puntuals
Cobertura multimèdia intensiva a les xarxes socials en temps real de les activitats promocionals 'in situ' del museu o galeria per guanyar exposició.
Creació de continguts digitals
Creació de continguts per mitjans digitals destinats a compartir amb la comunitat, a partir del patrimoni del museu o galeria per facilitar el lliure accés al coneixement de la col·lecció.
Comunicació estratègica
Desenvolupem plans estratègics de comunicació i fomentem les relacions amb l'administració, institucions, grups i/o experts influents.
DISSENY

Treballem amb projectes que requereixen de visibilitat gràfica en suport digital i analògic dotant la marca de caràcter propi amb un toc fresc i diferenciador.

Realitzem el disseny corporatiu de les comunicacions del museu o de la col·lecció. Dissenyem mailings, displays, flyers i altres elements publicitaris adaptats a les noves tendències.

Actualitzem pàgines web adaptant el seu contingut a les noves tecnologies o en creem una de nova. Gestionem tot el procès i oferim la formació corresponent per mantenir-la actualitzada.

EN QUÈ ET PODEM AJUDAR?

ENVIA’NS UN MISSATGE

Unir-me a la llista d'espera T'informarem quan obrim inscripcions de nou. Si us plau, deixa aquí el teu e-mail.
Preferències Privacitat
Quan visites el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Tingues en compte que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.