Scroll Top

Digitalització

FOTOGRAFIA ESPECIALITZADA

Disposem d’un equip de fotògrafs professionals i tècnics en digitalització, experts en la reproducció de patrimoni cultural.
Estudiem cada projecte i apliquem la tecnologia de digitalització més adequada a cada material.

ENS ADAPTEM

A LES NOVES TECNOLOGIES

SESSIÓ fotogràfica

Realitzem la sessió de fotografiat amb càmeres professionals d’alta resolució, configurant l’estudi amb la correcta il·luminació de l’objecte que es fotografia. Una vegada aconseguides totes les captures necessàries s’inicia el procés de tractament amb fotogrametria.

fotogrametria i processat 3D

Processem les fotografies de la peça per crear un núvol de punts i establir les mides i textura de la peça mitjançant programes específics de fotogrametria. Posteriorment editem el model amb programes de modelatge 3D.

Una vegada aconseguit el model 3D, facilitem la seva visualització en qualsevol mena de dispositiu i navegador per poder compartir en línia.

COMPARTEIX EN 3d!
Realitzem fotografia dels objectes en alta qualitat per treballar en fotogrametria i modelatge en 3D, per compartir a Sketchfab o en col·leccions en línia i mostrar a l’usuari una visualització 3D on fer zoom o girar la peça, així com anotar dades documentals.

 

PER INVENTARI

Fotografia per inventari de presència o catalogació.

per difusió

Digitalitzem la col·lecció per compartir en línia al web del museu o a les xarxes socials.

PER DONAR VISIBILITAT

Les imatges en alta definició serveixex tant per muntatge d’exposicions, impressió en premsa com divulgació digital, etc.

EN QUÈ ET PODEM AJUDAR?

ENVIA’NS UN MISSATGE

Unir-me a la llista d'espera T'informarem quan obrim inscripcions de nou. Si us plau, deixa aquí el teu e-mail.
Preferències Privacitat
Quan visites el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Tingues en compte que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.