Scroll Top

Museu Municipal de Llívia – Fotogrametria 3D

PROJECTE

El Museu Municipal de Llívia encarrega a l’equip de Veraicon la fotografia en 3D de 10 caixes de fusta d’ús farmacèutic que formen part de la col·lecció de la farmàcia Esteva que es conserva al museu.

L’equip de Veraicon es desplaça a Llívia amb l’estudi fotogràfic portàtil i es realitzen les sessions de fotografiat amb càmera professional d’alta resolució, configurant l’estudi amb la correcta il·luminació de l’objecte que es fotografia. Una vegada aconseguides totes les captures necessàries s’inicia el procés de tractament amb fotogrametria.

Es processen les fotografies de la peça per crear un núvol de punts i establir les mides i textura de la peça mitjançant programes específics de fotogrametria. Posteriorment, s’edita el model amb programes de modelatge 3D.

Una vegada obtingut el model 3D, facilitem els arxius per la seva visualització en el perfil Sketchfab del museu.

EN LÍNIA

Podeu veure la feina feta a la web d’Sketchfab del museu.

FOTOGRAFIES DEL PROJECTE

Preferències Privacitat
Quan visites el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Tingues en compte que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.