Scroll Top

Museu d’Història de Barcelona 2018-2022

PROJECTE

Projecte Pla d’Inventari | 2018 – 2022

Veraicon va ser adjudicat per a la realització de les campanyes anuals de documentació i conservació impulsades per la Direcció de Memòria i Història de l’Institut de Cultura de Barcelona en el projecte pla d’inventari al llarg dels anys 2018 a 2022.

En aquest projecte van participar una tècnica de registre i una tècnica conservadora preventiva-restauradora, treballant amb l’inventari i conservació del fons del Museu d’Història de Barcelona i amb una tècnica arqueòloga treballant a l’arxiu arqueològic del Museu d’Història.

Durant el projecte es van dur a terme la descripció, revisió de dades, inventari en suport informàtic i gestió de la migració a MuseumPlus. També es va realitzar la presa de mides, fotografiat i gestió de les ubicacions, tasques de condicionament i control de l’estat de conservació del fons, marcatge, etiquetat i creació de suports de conservació a mida. Control de les ubicacions i de la conservació preventiva de la col·lecció, entre d’altres.

Al llarg de tot el projecte es treballa en coordinació i amb la supervisió de l’equip del museu.

FOTOGRAFIES DEL PROJECTE

Preferències Privacitat
Quan visites el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Tingues en compte que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.