Scroll Top

Museu del Gènere de Punt

PROJECTE

2014 – 2017

Servei d’inventari de les col·leccions de la Fundació Jaume Vilaseca destinades al museu de gènere de punt de Mataró. Quatre fases realitzades entre 2014 i 2017.

L’Ajuntament de Mataró va rebre la donació d’una col·lecció relacionada amb el gènere de punt de la Fundació Jaume Vilaseca. Veraicon col·labora des de l’any 2014 al 2017 amb l’Ajuntament de Mataró en les tasques d’inventari i tractament del fons.

Un equip de Veraicon format per conservadors i historiadors experts en indumentària i teixit, van realitzar les tasques d’inventari, etiquetat i marcatge, presa de mides, fotografiat, avaluació de l’estat de conservació, documentació a Museumplus i avaluació econòmica del fons.

El fons de la Fundació Jaume Vilaseca es conserva i exhibeix  Can Marfà, Museu del Gènere de punt.

PREMSA

FOTOGRAFIES DEL PROJECTE

Preferències Privacitat
Quan visites el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Tingues en compte que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.