Scroll Top

Museu del Disseny

PROJECTE

El Centre de documentació del Museu del Disseny contracta els serveis de Veraicon l’any 2018 per a realitzar el tractament d’un fons documental format per 6.000 gravats de moda de diverses mides i tècniques.

En aquest projecte es va realitzar la descripció i indexació dels registres. La recollida de dades descriptives es van introduir en un suport informàtic, a continuació es va fer el tractament físic consistent en el fotografiat, marcatge, presa de mides, determinació de l’estat de conservació, embalatge i encapsat. En finalitzar es va deixar el material en el magatzem. En tot el procés es van aplicar els criteris documentals i de conservació preventiva determinats pel centre de documentació.

En aquest projecte va participar dues tècniques amb formació en conservació-restauració d’obra gràfica i Història de l’art i una coordinadora del servei.

FOTOGRAFIES DEL PROJECTE

Preferències Privacitat
Quan visites el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Tingues en compte que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.