Scroll Top

Museu Etnològic i de les Cultures del Món – Pla inventari

PROJECTE

L’equip de Veraicon va ser adjudicat al pla d’inventari del Museu Etnològic i de les Cultures del Món de l’any 2018 al 2020. Un projecte impulsat per la Direcció de Memòria i Història de l’Institut de Cultura de Barcelona.

Un equip format per tres conservadors-restauradors treballaven en l’inventari de presència i un equip de dos tècnics de registre treballaven a la seu del museu en tasques de documentació al programari de gestió museogràfica.

Al llarg de tres campanyes es van executar tasques d’inventari de presència en el magatzem del museu consistents en; fotografiat dels objectes, presa de mides, condicionament dels objectes i reubicació, revisió de l’etiquetatge i marcatge i revisió de l’estat de conservació, d’una part del fons del museu.

Paral·lelament i en coordinació amb l’equip que treballava al magatzem, l’equip de registre treballava realitzant la documentació dels registres al programari, corregint les dades dels camps de la fitxa d’inventari, normalitzant el camp, nom de l’objecte i realitzant la revisió del fons d’imatges dels objectes al repositori del museu.

FOTOGRAFIES DEL PROJECTE

Preferències Privacitat
Quan visites el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Tingues en compte que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.