Scroll Top

Museu d’història de Catalunya

PROJECTE

El Museu d’Història de Catalunya rep una donació del col·leccionista Jordi Mirabent i Castiel. És precisa registrar la col·lecció formada per cromos, postals i segells, il·lustrats amb imatges de la història de Catalunya, alguns d’ells fabricats per la coneguda Fàbrica de xocolates Juncosa o Xocolates Camps i Padrós, entre d’altres.

L’equip de Veraicon va realitzar el registre complet de la col·lecció. Es van marcar els objectes amb el número de registre, es van fotografiar, es van netejar i enfundar en fundes i àlbums de conservació, es va realitzar la documentació de tots els camps d’inventari a MuseumPlus i per últim es va desar a la reserva del museu.

Hi va treballar un equip format per un tècnic conservador d’obra gràfica, expert en digitalització del patrimoni, realitzant el tractament i reproducció dels registres i un tècnic expert en documentació d’obra gràfica va realitzar la documentació i descripció a MuseumPlus.

Tot el projecte va estar coordinat per Veraicon i supervisat pel museu.

EN LÍNIA

Podeu veure la feina feta a la web del Museu d’Història de Catalunya:

Veure la col·lecció en línia

FOTOGRAFIES DEL PROJECTE

Preferències Privacitat
Quan visites el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Tingues en compte que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.