Scroll Top

Masia Can Coll

PROJECTE

L’any 2017 Lliçà de Vall va comprar la masia Can Coll, un edifici històric declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. Per tal de realitzar el pla director de Can Coll, l’Ajuntament precisa realitzar un inventari de tots els objectes continguts a l’edifici. Veraicon realitza el projecte d’inventari i catalogació dels objectes continguts al llarg de l’any 2017-2018, en diverses actuacions en les que facilita assessorament sobre la conservació dels objectes.  Finalment s’inventarien 25.163 objectes repartits entre la planta baixa, la planta noble, les golfes, la torre i la capella.

Fase 1: Inventari, fotografiat, presa de mides, etiquetatge i marcatge dels objectes.

Fase 2: Tractament arxivístic d’una col·lecció de plaques de vidre i positius fotogràfics. Digitalització, neteja, condicionament amb material de conservació i indexació.

Fase 3: Gestió dels tractaments d’anòxia i desmuntatge especialitzat de mobles.

Fase 4: Conservació preventiva dels mobles de la planta noble. Manteniment anual realitzat per conservadors preventius. Informes de l’estat de conservació i seguiment d’incidències.

PREMSA
  • La Veu nº 132 – desembre 2017 – enllaç
  • El 9 nou – 18 de maig de 2018 – enllaç

FOTOGRAFIES DEL PROJECTE

Preferències Privacitat
Quan visites el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Tingues en compte que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.