Scroll Top

Can Travé

PROJECTE

L’any 2014 l’Ajuntament de Cubelles va adquirir Can Travé. L’acord incloïa tot el contingut de l’immoble: mobiliari, llibres, catifes, objectes de col·lecció, documents, fotografies, instruments, etc. Davant de la nombrosa quantitat d’objectes d’interès patrimonial el consistori cubellenc va iniciar diverses accions per perdurar el llegat de la històrica casa. Una de les accions que va realitzar va ser la contractació de Veraicon per a realitzar en diverses fases actuacions realitzades entre 2016 i 2020 realitzant l’ inventari, catalogació, conservació i assessorament i gestió del projecte previ a les obres de reconstrucció de l’edifici.

Fase 1: Inventari, fotografiat, etiquetat i descripció dels objectes per identificar el contingut de l’edifici Can Travé.

Fase 2: Estudi de l’estat de conservació i redacció d’informe d’avaluació.

Fase 3: Estudi determinació del valor patrimonial dels objectes. Taxació dels objectes amb valor patrimonial.

Fase 4: Condicionament i preparació d’objectes pel seu embalatge i moviment.  Gestió i supervisió del projecte d’embalatge i moviment i processos previs al trasllat dels objectes abans de les obres a realitzar a l’edifici.

PREMSA
  • Cubelles Comunica nº26 (pàg. 16) 28/09/2017 – enllaç
  • Cubelles Comunica nº32 (pàg. 7) 18/12/2018 – enllaç
  • Segona fase 27/11/2018 – enllaç
  • Trasllat de peces 25/02/2020 – enllaç
  • Canal Blau 28/02/2020 – enllaç

FOTOGRAFIES DEL PROJECTE

Preferències Privacitat
Quan visites el nostre lloc web, pot emmagatzemar informació a través del vostre navegador de serveis específics, normalment en forma de cookies. Aquí pots canviar les teves preferències de privacitat. Tingues en compte que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teva experiència al nostre lloc web i als serveis que oferim.