Veraicon

és una empresa de serveis per a la gestió del patrimoni cultural creada al 2012, dirigida a institucions públiques i col·leccions privades.

El nostre equip està format per professionals amb una àmplia experiència en la gestió cultural, especialitzats en les disciplines de la documentació, digitalització, conservació preventiva, comunicació, màrqueting digital, mitjans socials, disseny gràfic i noves tecnologies al servei de la cultura.

Oferim serveis per a contribuir a la difusió i conservació del patrimoni i creiem que la qualitat i l’excel·lència són vitals a la nostra feina, per això cuidem el detall i la comunicació amb el client, per aconseguir el millor resultat a cada projecte.

En què et podem ajudar?

Missió

Ajudar a les institucions a conservar i difondre el seu patrimoni d’acord amb les seves necessitats i amb la qualitat exigida.

Visió

Creiem que la clau de l’èxit d’un projecte és l’elecció dels millors professionals, el treball en equip i la bona comunicació amb el client.

Valors

La satisfacció del client és el que ens fa treballar per millorar a cada projecte. Per això apostem per una atenció al client basada en el respecte, la confidencialitat i la professionalitat.

Els nostres clients

Estem orgullosos de treballar per museus i institucions públiques i privades, així com per col·leccionistes.

Veraicon 2012, S.L. © 2015

Tots els drets reservats. Avís legal.

Política de privacitat i de cookies.

Condicions generals.

Contacte

Veraicon 2012, S.L.

Blesa, 27

08004 Barcelona - Espanya

T 930 153 511

info@veraicon.es

Segueix-nos

Facebook   Facebook


Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn


Google   Google +