MuseumPlus - nivell avançat

MuseumPlus és el programari de gestió museogràfica utilitzat per la majoria de museus catalans des de 2005 i per més de 800 institucions d’arreu del món. És un recurs bàsic e indispensable que cal dominar si es treballa en el camp de la documentació de col·leccions i la gestió patrimonial.
Avisa'm quan hi hagi dates!

Certificat per Zetcom AG

Veraicon és l’ única empresa capacitada a Espanya per a oferir formació certificada del programa Museumplus. El contingut del curs ha estat definit per Zetcom Barcelona i les formacions són supervisades per garantir la màxima qualitat del servei.

A qui va dirigit?

A conservadors, documentalistes, universitaris i llicenciats amb orientació curricular cap al camp de la museologia i la documentació de col·leccions, que ja estan en disposició del certificat del nivell bàsic de MuseumPlus.

Objectius del curs

Adquirir coneixements més profunds del programa MuseumPlus a través dels mòduls de gestió. L’alumne ja familiaritzat amb el seu funcionament coneixerà com gestionar diverses activitats del museu a partir dels mòduls.

Certificat

En finalitzar el curs es lliura un certificat expedit per Zetcom AG, l’empresa desenvolupadora del programa.

Zetcom AG

Programa del curs

El programa del curs contempla exercicis pràctics.

Sessió 1 (teòrica)
En aquesta sessió es coneixerà com com gestionar diverses activitats del museu amb el programa a través dels mòduls de gestió.

  • Mòdul Exposicions
  • Mòdul Contractes de préstec
  • Mòdul Transport
  • Mòdul Embalatge i Presentació
  • Mòdul Activitats
  • Mòdul Fototeca
  • Dades de control / Dates termini
Sessió 2 (teòrica + pràctica)
En aquesta sessió s’aprendrà a dissenyar informes, llistats, etiquetes, cartes, etc. L’objectiu és que les diverses activitats descrites el dia anterior es puguin materialitzar en documents que mostren les dades ja recollides a MuseumPlus.

  • Disseny de llistats/informes “simples”
  • Funcions i expressions
  • Disseny de llistats i informes amb plantilles Word

Verónica Pérez

Responsable de l’empresa Veraicon. Llicenciada en Història de l’art a la U.A.B. Titulada superior en Disseny i Arts Plàstiques aplicades a la Indumentària. Postgrau en Direcció comercial, màrqueting i RRPP. Professional amb amplia experiència en la gestió de projectes de documentació i digitalització de col·leccions públiques i privades.

Dates i Horari

- Sense dates -
(5 hores lectives)

Preu

165 €
150 € amb descompte

Tipus de curs

teòric - pràctic
No cal portar ordinador

Adreça

Bailén, 68 (baixos)
| Veure mapa |
Els preus amb descompte s’apliquen a antics alumnes, estudiants (acreditar amb carnet d’estudiant), aturats (acreditar amb còpia d’inscripció al SOC), socis de l’AMC, CRAC, COBDC (acreditar amb còpia del carnet de l’associació).

Curs de MuseumPlus nivell avançat

Certificat per Zetcom AG

Preguntes Freqüents

Què necessito?

Et facilitem tot el necessari per a la realització del curs. Cada alumne disposa d’un pc amb el programa MuseumPlus instal·lat per a poder seguir les explicacions del professor i fer les pràctiques. Et lliurem el programa i els exercicis del curs en paper i el manual del programa en pdf.

Quina experiència es necessita?

Per la realització d'aquest curs és necessari haver cursat prèviament el curs de Museumplus - nivell bàsic.

Ets empresa i vols inscriure als teus treballadors?

Habitualment els museus o altres institucions inscriuen els seus treballadors, en aquest cas si us plau facilita les dades de facturació quan omplis les dades de l’adreça i el nif. També ens caldrà les dades de l’alumne per a gestionar la documentació del curs i el certificat d’aprofitament.

Veraicon 2012, S.L. © 2015

Tots els drets reservats. Avís legal.

Política de privacitat i de cookies.

Condicions generals.

Contacte

Veraicon 2012, S.L.

Blesa, 27

08004 Barcelona - Espanya

T 930 153 511

info@veraicon.es

Segueix-nos

Facebook   Facebook


Twitter   Twitter
LinkedIn   LinkedIn


Google   Google +